Verzenden

Denimonline verstuurd pakketjes met de pakketdienst GLS. Deze service levert van maandag tot en met zaterdag. Kleinere pakketjes worden met  Postnl verzonden. Deze pakketten passen gewoon door de brieven bus. Normaal gesproken worden de pakketten aangeboden op de dag nadat de bevestigingsmail van de verzending is verstuurd. Helaas kunnen de pakketdiensten deze levertijd van één dag niet altijd garanderen, maar in 99% van de gevallen zal dit wel gewoon lukken.

Ook is het mogelijk om via de klantenservice pagina een pakketje te traceren nadat het is verzonden in de e-mail waar je verzending wordt bevestigd kun je terug vinden hoe dit exact werkt. Wat zijn de bezorgkosten: De bezorgkosten zijn bij denimonline.nl GRATIS. Alleen bij retour stuurt de klant zelf terug.

Denimonline levert snel en Gratis binnen Nederland. Wanneer u een bestelling plaatst voor 18:00 uur, heeft u het de volgende dag al in huis. Wij werken met een Track & Trace systeem, dus u kunt altijd en overal uw bestelling volgen. Verzendkosten Binnen Nederland en België is de bezorging geheel GRATIS. Mocht je niet aanwezig zijn thuis, geen paniek de chauffeur komt volgende dag terug om het nog een keer te proberen. Als het niet lukt dan wordt het aangeboden bij de buren of een brief achtergelaten, u moet dan contact opnemen met de bezorger voor een nieuwe tijd en datum