Riemen

2 artikel(en)

per pagina

2 artikel(en)

per pagina

Prachtige riemen

Heeft u een nieuwe broek aangeschaft, maar mist er volgens u nog iets? Of zakt deze broek af? Dan hoeft u niet verder te zoeken, want bij Denimonline verkopen wij verschillende soorten riemen. Bijvoorbeeld een brede, opvallende riem die uw broek perfect afkleed en waar menig persoon in uw omgeving jaloers op zal zijn.

Verschillende soorten riemen

In onze collectie verkopen we leren riemen. Deze verkopen we bovendien in verschillende kleuren. De riemen zijn van echt leer en zijn daardoor van een hoge kwaliteit. Ze zijn in verschillende maten verkrijgbaar, zodat er altijd wel een goede voor u tussenzit. Ook bieden wij vlechtriemen aan. Hier zitten leren stukken in en deze zijn toepasbaar bij vrijwel elk soort broek. Ook zijn deze riemen in verschillende kleuren vergelijkbaar. Denimonline bezit bovendien een maattabel, waardoor de kans wordt verkleind dat u per ongeluk een riem koopt die niet past. Dit scheelt retourneren en is dus erg handig.

Goede diensten

Bij Denimonline staan wij garant voor goede diensten. Wanneer u voor 18:00 een riem heeft besteld, zullen wij er namelijk voor zorgen dat deze de volgende dag bij u in huis is. Daarnaast verzenden wij alle riemen gratis en dit bespaart veel in uw portemonnee! Vindt u een riem toch niet mooi, of past hij niet goed? Dan heeft u 14 dagen de tijd om deze riem gratis te retourneren. Wij vinden het belangrijk dat er veel aandacht aan de kwaliteit wordt besteed, zodat u weinig klachten heeft. Mocht u wel klachten hebben dan proberen wij dit zo snel mogelijk te verhelpen. Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen en producten op onze website? Dan kunt u zich geheel gratis inschrijven voor onze nieuwsbrief.

Geen spijt

Bij ons zult u kortom geen spijt krijgen, wanneer u een product aanschaft. We verkopen alles tegen scherpe prijzen en onze producten zijn kwalitatief van zeer hoogstaand niveau. Voor verdere vragen kunt u contact met ons opnemen. We zien uw bestelling graag tegemoet!