Colberts

1 artikel(en)

per pagina

1 artikel(en)

per pagina

Kleding

Goede kleding is veel belangrijker dan veel mannen zich realiseren. Of het gaat om een eerste date, een nieuwe zakenrelatie of kennismaken met de toekomstige schoonfamilie: je kleding bepaalt voor een heel groot deel welke eerste indruk mensen van je krijgen.

Voor alle gelegenheden

Als man kost het vaak veel moeite te bepalen welke kledingstijl wel of niet door de beugel kan. In welke kleding kun je er tegelijkertijd netjes uitzien, maar niet té chique? Veel mannen kiezen dan voor een jeans met shirt of overhemd, omdat een pak bij veel gelegenheden te netjes is. Aan een colbertje wordt meestal niet gedacht, omdat dat wordt gezien als standaard onderdeel van een pak. Dit is echter een misvatting: tegenwoordig wordt een colbertje juist vaak gedragen op een jeans, wat een nette en sportieve uitstraling geeft. Door ons grote aanbod van heren colberts, is er altijd wel een geschikt colbertje te vinden dat bij je past. Of het gaat om een eerste date, een familiediner of een zakelijke bespreking: met een colbert van denimonline zie jij er altijd flitsend uit!

De Italiaanse stijl

Ook mannen die niet modebewust zijn, weten dat er iets bijzonders is met Italiaanse kleding. Bij denimonline zijn we hierin gespecialiseerd en we bieden dan ook alleen bekende Italiaanse merken aan. Een Italiaans colbert is vooral bijzonder door de slanke pasvorm en de hoge kwaliteit stof. Door deze bijzondere kwaliteit kunnen de colberts lang meegaan zonder te slijten en behouden ze hun eigen kleur. Daarnaast passen deze colberts bij vrijwel elke kleding: of je nu graag een jeans met t-shirt of overhemd draagt of liever een volledig pak, een colbert past erbij. Je kunt er met een colbert dus chique uitzien of kiezen voor casual stijl: netjes, maar ook sportief. Het Italiaanse colbert garandeert een veilige kledingkeuze en tegelijkertijd een goed imago.

Hoewel elk colbert dat wij aanbieden er anders uitziet qua kleur en stijl, zijn ze allemaal van dezelfde hoge kwaliteit en het Italiaanse design. Naast de colberts vind je op onze website ook jeans, riemen en overhemden om je outfit compleet te maken. Heb je vragen, of wil je graag kleding-advies, dan staat onze klantenservice voor je klaar.